نامه پایان جنگ را برای هاشمی نوشتم نه امام
 
اخبار و مطالب جالب از همه چیز و همه جا
اخبار و مطالب جالب از همه چیز و همه جا

محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام شب گذشته در برنامه تلویزیونی دیروز، امروز ، فردا با اشاره به سالروز قبول قطعنامه 598 توسط جمهوری اسلامی ایران گفت: قبول قطعنامه 598 شاهکار سیاسی حضرت امام خمینی(ره) بود. چرا که پذیرش این قطعنامه یک توطئه را خنثی کرد.

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس افزود: هنگامی که امام قطعنامه را پذیرفت شعار صلح طلبی از بعثی ها گرفته شد و به سمت ایران آمد و در مقابل شعار جنگ طلبی به سمت آنها رفت.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام  در خصوص وقفه یک ساله از سوی ایران برای پذیرش قطعنامه 598 گفت: این فاصله برای این بود تا کمیته تعیین متجاوز شفاف تر شود همچنین یکی دیگر از  دلایل این بود که ما بتوانیم امتیازات بیشتری بگیریم.

وی با بیان اینکه قبول قطعنامه از سوی ایران پیام صداقت به جهانیان داشت، افزود:  همچنین قبول قطعنامه این پیام به مردم را داشت که به سوی جبهه ها سرازیر شوند چرا که اگر امام قطعنامه 598 را نپذیرفته بود و مردم به حرکت در نمی آمدند معلوم نبود سرنوشت جنگ چه می شد. در آن زمان به محض اینکه امام قطعنامه را پذیرفت وضعیت جبهه ها دچار تحول زیادی شد و به حدی نیرو و امکانات به سوی جبهه ها آمد که نمی توانستیم آنها را سازماندهی کنیم.

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس در خصوص احساس شخصی اش از پذیرش قطعنامه گفت: پذیرش قطعنامه از یک طرف ابهام بوجود آورده بود که جنگ به کجا کشیده می شود و از طرف دیگر ما آرزوهای بزرگتر هم داشتیم. لذا حالتی از ابهام و نگرانی در ما وجود داشت اما وقتی بعد از قبول قطعنامه 598 خدمت امام رسیدم و آرامش ایشان را دیدم مطمئن شدم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص احساس سیاسیون کشور از قبول قطعنامه 598 در آن دوران گفت: سیاسیون کشور هم از قبول قطعنامه خوشحال بودند و بدنبال این بودند که جنگ هر چه زودتر تمام شود هر چند که آنها طرح روشنی در خصوص جنگ نداشتند و در دیپلماسی هم راهی گشوده نمی شد.

وی در پاسخ به این سئوال که طرح شما برای پیروزی نهایی در جنگ آیا برای امام خمینی(ره) نوشته شده بود یا آقای هاشمی رفسنجانی، گفت: نامه ای که نوشته بودم یک طرح کامل بود و در آن مطرح کرده بودم که اگر می خواهیم جنگ را ادامه دهیم برای سقوط صدام باید ارتش و سپاه توانایی خود را به حد بالایی برسانند.

نامه پایان جنگ را برای هاشمی نوشتم نه امام

رضایی با بیان اینکه بنده آن نامه را برای آقای هاشمی نوشته بودم، گفت: به دلیل اینکه ایشان از طرف امام خمینی (ره) مسئولیت داشت خودش همه جا عنوان می کند محسن رضایی نامه را برای امام نوشته است در حالی که بنده نامه را برای آقای هاشمی نوشتم.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به اینکه سیاستی که در پشت جنگ وجود داشت این بود که کل کشور نباید وارد جنگ شود، گفت:  در حالی که ما معتقد بودیم کل ظرفیت کشور باید به سمت جنگ بیاید.

حملات شیمیایی عراق در پذیرش قطعنامه موثر بود

وی همچنین در پاسخ به این سئوال که آیا مشکلات اقتصادی موجب شد امام قطعنامه 598 را قبول کند، گفت: قطعا مهمترین مسئله مشکلات اقتصادی بود چرا که امام معتقد بود مردم نباید اذیت شوند البته گزارش هایی که از جبهه ها در خصوص حملات شیمیایی وسیعی که توسط دولت عراق انجام شد هم در قبول قطعنامه موثر بود.

رضایی با اشاره به اینکه در آن زمان ما اهل شعار نبودیم و هر گاه سخنی می گفتیم به آن عمل می کردیم گفت در حال حاضر خیلی ها در مورد تحریم شعار می دهند و می گویند که ما تحریم ها را خنثی می کنیم ولی باید گفت چرا هنوز مشکلات اقتصادی در زندگی مردم است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه ما اولین نظامی هستیم که در 200 سال گذشته در جنگ خارجی موفق شدیم ادامه داد:  این نشان می دهد که ما به همه شعارهایمان عمل کرده ایم.

وی با تاکید بر اینکه در هنگام دفاع مقدس با دو مشکل جدی مواجه بودیم گفت:مشکل اول کسانی بودند که شعارهای انقلابی را غیر واقعی و غیر عملی می دانستند و اعتقادی هم نداشتند. لذا با نیروهای انقلاب مقابله می کردند.

رضایی افزود: در مقابل، گروه دیگری هم بودند که تنها اهل شعار بودند و می گفتند ما باید شعارهای تندتر و کوبنده تری بدهیم در حالی که شعار کوبنده ای که انسان نتواند آن را تحقق ببخشد معنی ندارد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در همین زمینه به حادثه ای که در پادگان ولیعصر انجام شد اشاره کرد و گفت: در یکی از حوادث پادگان ولیعصر دو گروه که متشکل از اکبر گنجی و گروه دیگر بچه های خوب جبهه بودند با هم علیه مدیریت جنگ متحد شدند اما بعد از اینکه امام پیامی را داد آنها از هم جدا شدند.

وی تصریح کرد:  ما همیشه بین واقعیت و آرمانها عمل کردیم و به گونه ای آرمانهای عملی را در دستور کار گذاشتیم.
رضایی با بیان اینکه شعارهای بدون برنامه شعارهای رویایی هستند که نیروهای انقلاب را به شدت تضعیف می کنند، گفت: شعاری که با برنامه و مدیریت باشد همواره مورد تاکید اسلام بوده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه افراط و تفریط همواره به کشور ضربه زده است، گفت: ما به اعتدال معتقد هستیم اما نه اعتدال مستقل از آرمانها بلکه آرمانهایی که همراه با واقعیت و واقعیت هایی که همراه با آرمانها باشد. اینها می تواند در هر شرایطی کشور را با سربلندی از مشکلات بیرون بیاورد.

اعتدال ما را از شرایط سخت می رهاند

وی همچنین در خصوص ماجرای خروجش از سپاه و پاسخ به آن بعد از 14 سال گفت: در این مدت حرفها و فضاسازی های زیادی مطرح شد ومن پاسخ ندادم دلیل آن این بود که بنده معتقد نیستم که باید در کشور منازعه درست شود و افرادی که بدنبال منازعات، اختلاف و درگیری هستند می خواهند که کشور از نعمت آرامش که خداوند به ما عطا کرده محروم باشد.

رضایی ادامه داد: بنده به دلیل اینکه منازعات و درگیری را قبول ندارم معتقدم صبوری و اعتدال آرمانی می تواند ما را از شرایط سخت عبور دهد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این سئوال که تفاوت میان تحریم های دوران دفاع مقدس با تحریم های زمان فعلی چیست گفت: تحریم ها در آن زمان مکمل جنگ بود یعنی نبرد اصلی در خاک وسرزمین ما بود اما دشمنان  از این تحریم ها برای تقویت پیشروی عراق استفاده می کردند لذا صنعت نظامی و مایحتاج نظامی ما را مورد هدف تحریم های اقتصادی قرار می دادند.

وی در خصوص چگونگی خنثی سازی تحریم های دشمنان در زمان دفاع مقدس گفت: ما توانستیم در دو سال آخر مهمات جنگی را بدست خودمان تولید کنیم همچنین اقدام مهم دیگر این بود که توانستیم صنعت کشور را دو منظوره کنیم ودر عین اینکه صنعت نیازهای عادی مردم را تامین می کرد نیازهای دفاعی کشور نیز تامین می شد.

دشمن را دست کم نگیریم

رضایی ادامه داد: نکته ای در دفاع مقدس به آن رسیدیم این بود که در کنار توکل نباید هیچ وقت دشمن را دست کم بگیریم چرا که هر بار دشمن را دست کم گرفتیم ضربه خوردیم. امروز هم معتقدم شرایط کشور در خصوص تحریم ها قابل پیش بینی بود اینکه عده ای نتوانستند این مشکل را پیش بینی کنند اشکال بزرگی است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه فرصت های زیادی وجود داشت تا با این نکته مواجه شویم که ممکن است روزی با محاصره شدید اقتصادی مواجه شویم گفت: فرق تحریم های دوران دفاع مقدس با تحریم های امروز در این است که در آن زمان جنگ اصلی جنگ نظامی بود و تحریم ها برای تقویت آن بکار گرفته می شد اما امروز جنگ اصلی در عرصه اقتصادی است و مهمترین دلیل آن هم انتخاب شعارهای 4 سال اخیر توسط رهبر انقلاب است و معلوم است که ایشان از عرصه اقتصادی کاملا نگران هستند. اگر واقعا دولتمردان ، مجلسی ها، قوه قضائیه و فعالان سیاسی پیش بینی می کردند که ممکن است روزی با تحریم های اقتصادی جدی مواجه شویم همین می توانست 50 درصد اثرات تحریم ها را خنثی کند.

وی تاکید کرد: قوای سه گانه و فعالان سیاسی باید در یک جبهه فعالیت کنند و این نقش زیادی در بی اثر کردن تحریم ها خواهد گذاشت.

هماهنگی خوبی بین دولت و مجمع تشخیص مصلحت آغاز شده است

رضایی در خصوص برگزاری جلسات تیم اقتصادی دولت با اعضای مجمع  تشخیص مصلحت نظام گفت: هم اکنون حرکت خوبی بین دولت و مجمع تشخیص مصلحت نظام شروع شده است.

وی افزود: جلسه خوبی میان دو طرف برگزار شد و مسائل به خوبی میان دولت و مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح شد در آن جلسه دو طرف به برداشت های خوبی از همکاری با یکدیگر رسیدند و قرار شد که در ماهها آینده نیز برگزاری این گونه جلسات بیشتر شود.

وی در خصوص عملی شدن وعده های دولت در خصوص خنثی سازی تحریم ها گفت: قول هایی که توسط اعضای دولت مطرح شد جالب و خوب بود اما در ذهن اعضای مجمع این موضوع هم وجود داشت که آیا این وعده ها عملی خواهد شد؟

رضایی با تاکید بر اینکه ما فرمولی داریم که مانند عصای حضرت موسی معجزه انقلاب اسلامی ایران است، گفت: این فرمول مردمی کردن اداره امور کشور است و در عرصه هایی مانند پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس باعث پیروزی ما شد.

رضایی گفت: امروز اقتصاد کشور باید مردمی شود و این امر هم تنها با شعاردادن درست نمی شود و باید کاری کنیم افرادی که کار درستی می کنند پاداش بگیرند و افرادی که کار نمی کنند دیگر حداقل پاداش نگیرند.

وی با بیان اینکه باید با مفاسد اقتصادی به صورت جدی برخورد شود گفت: از سوی دیگر باید موانعی که در سر راه افراد کارآفرین وجود دارد برطرف شود و در کنار دادگاههایی مانند دادگاه مفاسد دادگاه حمایت از تولدی هم راه اندازی شود.

رضایی در خصوص آخرین وضعیت قانون مفاسد اقتصادی در مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: این قانون ابلاغ شده است و موارد بسیار خوبی در آن وجود دارد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه مردم از مسئولان می خواهند که در شرایط فعلی با هم دعوا نکنند، گفت: دعوا کردن امروز هیچ موضوعیتی ندارند و همه باید با هم باشیم چرا که با یک توطئه وجنگ مواجه ایم.

وی ادامه داد: در این فضا انتقاد و رقابت هم می تواند وجودداشته باشد اما نباید از مرزها و خطوط قرمز رد شد.

رضایی گفت: باید هر کس سر جای خودش قرار داشته باشد چرا که در کشورمان افراد متخصص و کارشناس زیادی وجود دارند و ما هرچه ظرفیت را بالا ببریم دایره نیروهای انقلاب بیشتر می شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: ما در شرایط خاصی قرار گرفتیم البته ضعف مدیریت و ساختارهای اقتصادی را نفی نمی کنیم ولی باید توجه کنیم که مانند دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس دست به دست هم دهیم.

وی خاطرنشان کرد: کشورمان نباید تحریم می شد و این تحریم ها مانند دوران جنگ به ما تحمیل شده لذا باید با هر طریقی با این موضوع مبارزه کنیم.

رضایی با اشاره به اینکه در کنار دیپلماسی نیاز به بسیج جدید در اقتصاد کشور داریم گفت: سالهای آینده باید سال بسیج جهاد گونه در اقتصاد کشور باشد و باید در کنار تدبیر و دیپلماسی ثابت کنیم که ملت ایران شکست ناپذیر است


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:

درباره وبلاگ


اخیار و مطالب جالب از همه چیز و همه جا
آرشيو وبلاگ

پيوندها


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان اخبار و مطالب جالب از همه چیز و همه جا و آدرس jaleb234.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان



آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 35
بازدید دیروز : 31
بازدید هفته : 91
بازدید ماه : 35
بازدید کل : 314555
تعداد مطالب : 496
تعداد نظرات : 45
تعداد آنلاین : 1

تبلیغات پیامکی



خطاطي نستعليق آنلاين

 
 
 





Powered by WebGozar